17 Yaşındaki genç aşçının "Elmacı Güzeli" tatlısı birincilik kazandı (ÖZEL HABER) 17 Yaşındaki genç aşçının "Elmacı Güzeli" tatlısı birincilik kazandı (ÖZEL HABER)

Niğde'nin önemli kültürel etkinliklerinden biri olan 4. Niğde Gastronomi Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu anlara sahne oldu.
Festival kapsamında Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Gençlik Kolları, yetişkinlere oldu kadar özellikle çocuklar içinde özel bir etkinlik düzenleyerek festivale farklı bir boyut kazandırdı.
TAFED Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinlikte çocuklara ücretsiz kek, puding ve çeşitli ürünler ikram edilerek hem gastronomiye ilgi kazandırmak hem de festival coşkusunu miniklerle buluşturmak hedeflendi. Festivalde bu etkinlik, ailelerin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Tafed Gençli̇k Kollari Lezzet Zi̇yafeti̇ Yaşatti (2)
TAFED AİLELERDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR ALDI
Çocukların mutluluğu, ailelerin de yüzlerine yansırken, birçok aile, TAFED’in bu etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklara yönelik böyle sosyal ve eğlenceli projelerin artırılmasını temenni etti. 4. Niğde Gastronomi Festivali, TAFED’in çocuklara yönelik etkinliği sayesinde küçüklerin hafızasında unutulmaz anlar bıraktı.

Tafed Gençli̇k Kollari Lezzet Zi̇yafeti̇ Yaşatti (1)
ÖRNEK OLDU
TAFED'in gençlik yönetimi tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik, festivalin sosyal sorumluluk projelerine de örnek teşkil etti.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber