GÜNCEL

Taner Gümüş: Gazze’de vahşet son bulmalı

.

Abone Ol

Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, Gazze’de yaşanan katliamları sert bir dille kınadı ve artık bu vahşetin sona ermesi gerektiğini belirtti. Gümüş, özellikle çocukların bu denli rahat bir şekilde katledildiği bir dünya düzenini lanetleyerek, İslam dünyasının liderlerini de sessizlikleri nedeniyle eleştirdi.

"GAZZE’DE İNSANLIK BİTTİ!"
Taner Gümüş, Gazze’de yaşananları şu sözlerle dile getirdi: "Gazze’de vahşet devam ediyor. Küçücük bebek bedenleri paramparça ediliyor ve dünya bu durumu normalmiş gibi sadece izliyor. Kaç can, kaç aile, kaç evlat ve kaç ana-baba yitip gitti Gazze’de… Kalplerin karardığı, gözlerin kör olduğu, kulakların sağır olduğu günleri yaşıyoruz. Dünyada insanlığın bittiği yer Gazze."

"BU DÜNYA DÜZENİ YERİN DİBİNE BATSIN!"
Gümüş, çocukların katledildiği bir dünya düzenini sert bir şekilde eleştirerek, "Çocukların bu denli rahat bir şekilde katledildiği bir dünya düzeni yerin dibine batsın. On aydır Gazze’de işlenen katliamları kınamaktan öteye geçemeyen, İsrail’le her türlü ticareti hala devam ettiren İslam dünyasının tüm yöneticilerine de yazıklar olsun," dedi.

"GAZZE’DEKİ SAVAŞ BİTMELİ!"
Gümüş, Gazze’deki savaşın ve katliamların sona ermesi gerektiğini vurgulayarak, "Yeter artık! İnsanların ölmemesi gerektiğini ve çocukların, insanlığın öldüğü bu savaşın bir an önce bitmesini istiyoruz. Bu zulme sessiz kalmayacağız," şeklinde konuştu.
(Yeniden Refah Partisi)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }