SPOR

Teknik Adam Alper Salgın istifa etti

Abone Ol

Niğde Belediyesi Spor Teknik Direktörü Ferit Alper Salgın istifa etti. 3.lig ilk haftasından bu yana istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan Niğde Belediyesi Spor’un Teknik adamı Salgın’ın istifasını kulüp yönetimi duyurdu.
İSTİFAYI YÖNETİM DUYURDU
Niğde Belediye Spor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Bugüne kadar takımımızın teknik direktörlük görevini yapan Hocamız Alper Salgın istifa ettiğini yönetim kurulumuza bildirmiştir. Kendisine ve ekibine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Yarın yapılacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına yardımcı hocamız Ali Sevimli yönetiminde çıkma kararı aldık. Tüm Niğdeli futbolsever hemşerilerimizi takımımızı desteklemek için maçımıza bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
BUGÜN ELEME MAÇI VAR
Niğde Belediyesi Spor, Türkiye Kupası elemelerinde de 9 Ekim 2024 tarihinde (Bugün) Aksaray takımına karşı mücadele verecek.
BEKLENTİ İLE SONUÇ BİRBİRİNİ TUTMADI
3’. Lig 4. Gurupta 16 takım arasında mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyesi Spor, 5 haftada hanesine sadece 2 beraberlik ile 2 puan yazdırabilmişti.
Ligin ilk haftasında Mardinspor’a karşı 2-1 mağlup olan Niğde Belediyesi Spor, daha sonrasında Orduspor FK'ya 5-2 mağlup oldu. Edirnespor ile karşılamasında tek gollük beraberlikle 1 puan alan Niğde temsilcisi, İzmir ekibi ile karşılaşmasından da yine 1 puan aldı.  Bir öncek, maçında Bursa Nilüfer FK'ya 6-0 mağlup olan ve beklentileri de aşağıya çeken Niğde Belediyesi Spor 13 Ekim 2024 tarihinde Polatlı 1926 FK karşısına çıkacak.
(Haber Merkezi / Fotoğraf : Dahi GEDİK)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }