SPOR

Ufuk hoca ve temsilciler Türk Taekwon-do'sunun başarısını konuştu

Abone Ol

Türkiye Taekwon-do Federasyonu Milli Takım Antrenörleri Teknik Kurulları Konya’da geçtiğimiz gün toplanarak istişare toplantı gerçekleşirken, Niğde Şimşek Spor Külübü Antrenörü ve Türkiye Taekwondo Federasyonu'da teknik kurul Milli Takım Antrenörü Ufuk Şimşek’te toplantıya katıldı.
Niğde’nin ve Türk sporunun önemli antrenörlerindne olan Ufuk Şimşek, 03-05 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşen toplantıda Türkiye Taekwon-do Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin ve Milli Takımların tüm kademelerinde görev yapan Antrenörler ile bir araya geldi.
Bu toplantıda, Paris Olimpiyatlarında Olimpik ve Parolimpik başarıların yanı sıra son Dünya ve Avrupa Şampiyonasında takım halindeki başarılar, Balkan Şampiyonalarının önemi ve yeni kazandırılan statüler, Ülkemizde yapılan uluslararası organizasyonlar ve sporcu gelişimine katkıları, önümüzde yapılacak olan Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında büyük başarıların tekrarı için yapılacaklar, 2028 Olimpiyatları ve basarının tekrarı için izlenecek yollar Türk Taekwon-do'sunun başarıları ve başarıda sürdürülebilirliğin devamı için yapılacak konular istişare edildi.

“SPORCULARIMIZA GÜÜVENİYOR VE İNANIYORUZ”
Toplantının ardından Gazetemize kısa bir açıklama yapan Şimşek; “Türk Taekwon-do'su bayrak sevdalıları ile daima ileri gidecektir. Biz bu ülkenin gençlerine, sporcularına sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Avrupa ve dünyada sergilediğimiz tavır ile kazanılan başarılar bunları net olarak gösteriyor” dedi.
(Salih ALPTEKİN)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }