SPOR

Ulukışla Amatör Spor Haftası Turnuvası tamamlandı

Abone Ol

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında çeşitli branşlarda turnuvalar gerçekleştirildi.
13 takım 147 sporcunun katıldığı Futbol turnuvasınDA “Ulukışla İlçe Emniyet Müdürlüğü” Şampiyon olarak tamamlarken 2’ciliği Çiftehan Jandarma Karakol Komutanlığı, üçüncülüğü Ulukışla Gar Müdürlüğü dördüncülüğü ise “Ulukışla İlçe Jandarma komutanlığı kazandı.
MASA TENİSİ’NDE 25 SPORCU YARIŞTI
Toplam 25 sporcunun katılım sağladığı Masa tenisi Turnuvasında ipi göğüsleyen, Dr. Fatih Eren olurken, Ercan Tunç, ikinci Cengizhan Özgüler üçüncü, Ahmet Karsu ise dördüncü olarak kürsüde yerini aldı. İlçe gençleri  arasında  gerçekleştirilen Güreş müsabakalarında ise kazanan sporcu Kerim Kayıkçı olurken Şaban Firez ikinci Muhammed Göndelen, üçüncü Yusuf Saban ise dördüncü  olarak turnuvayı tamamladı.
GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU’DA TAMAMLANDI
14 Ekim Tarihinde tamamlanan Geleneksel Türk  Okçuluğu müsabakalarımızda ise zirvedeki isim Abdullah Asaf Eğilmez olurken, Burhan Uraz Otkun ikinci ve Yağiz Akdağ’da üçüncü oldu.
(Salih ALPTEKİN)






{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }