GÜNCEL

Vali Çelik köy ziyaretinde çocuklara “Küçük Paşa” kitabı hediye etti

Abone Ol

Niğde Valisi Cahit Çelik’in belde ve köy ziyaretleri aralıksız devam ederken, son ziyaret yerlerinden biri ise Altunhisar ilçesine bağlı Akçaören köyü oldu.
İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Altunhisar ilçesine bağlı Akçaören köyünü ziyaret eden Vali Çelik vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çözümü için gerekenin yapılacağını belirtti.
Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gürol Okyar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hakan Elmas 'ın eşlik ettiği programda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çelik talepleri yerinde inceleyerek birim amirleri ile değerlendirmelerde bulundu.
ÇOCUKLARA VE GENÇLERE KÜÇÜK PAŞA KİTABI HEDİYE ETTİ
Niğde’nin yetiştirdiği önemli yazar ve devlet adamlarından biridir. Tepeyran'ın en önemli eseri olan ve ilkkez 1910 yılında yayınlanan edebiyat tarihimizde köy hayatını işleyen eserlerden biri olan Küçük Paşa isimli romanı Akçaören’de çocuklara dağıttı. Çocuklara bu kitabı kesinlikle okumaları gerektiği tavsiyesinde bulunan Vali Çelik yeni eğitim ve öğretim hayatında ise başarılar diledi.
(Haber Merkezi)



{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }