GÜNCEL

Vatandaş trafik sıkışıklığından oldukça şikayetçi

Abone Ol

Niğde kent merkezinde okulların başlamasıyla birlikte daha da artan trafik sıkışıklığı sebebiyle vatandaşlar yetkilerden acil çözümler bekliyor.
Çeşitli sebeplerle trafik akışında şehrin birçok yerinde okul ve mesai çıkış saatlerinde adeta zirve yapan aksamalar sebebiyle yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar, “Her sabah ve akşam adeta çileden çıkıyoruz, öğrencimiz, hastamız var. Şehrin içinde bir yerden bir yere gitmek büyük sıkıntı olmaya başladı. Ana yollardan ara yollara neredeyse tüm sorun aynı” diyerek yetkililerin bu konuda bir çözüm getirmesini istedi.
YAYA GEÇİDİ VE AMBULANSLARA YOL VERME SORUNU
Vatandaşlar ayrıca yaya geçitlerini kullanırken birçok sürücünün yayalara yol vermemesi ve trafik akışında ambulanslara yol vermede ağır davranıldığını, bazı yollarda yaya yollarının çok yoğun kullanılmasına rağmen yeterince önlem alınmadığını dile getirdiler. Özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde bunun yapılması bile olası tehlike ve kazaların önüne geçebileceğini ifade eden vatandaşlar, bu konuda da adım bekliyor.
(Dahi GEDİK)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }