İLK YARDIM, SERTFİKASI OLANLAR TARAFINDAN YAPILMALIDIR İLK YARDIM, SERTFİKASI OLANLAR TARAFINDAN YAPILMALIDIR

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ)Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya’nın görev süresinin sona ermesi nedeniyle Hastane Başhekimliğine Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" temasıyla kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde, Niğde’de yılın hekimi olarak seçilen Doğan, NÖHÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirildi.
ÇETİNKAYA’DAN VEDA
3 yıldır Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çetinkaya veda açıklaması yayınladı. Yakup Çetinkaya yaptığı veda açıklamasında; ‘’Yer ve görev fark etmeksizin, devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için aralıksız çalışmaya devam edeceğim. Yaklaşık 3 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürmüş olduğum Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevimden görev süremin bitmesi nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte herkes için en iyi hizmeti sunmak ve Niğde'mize on yıllarca hizmet edecek olan yeni hastanemizin inşasına katkı sunmak için tüm gücümüzle çalıştık. Sağlık Bakanlığımız, birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Valilerimiz Cahit Çelik ve Mustafa Koç, milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Emrah Özdemir, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Koray Okur, mesai gözetmeksizin çalışan tüm hastane personelimize, başhekim yardımcılarıma, başarılı çalışma ekibime ve tüm Niğde halkına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Bana hep destek olan büyüklerime, dostlarıma ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yer ve görev fark etmeksizin, Devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için azim, heyecan ve gayretle aralıksız çalışmaya devam edeceğim. Dualarınızı beklerim’’ dedi.
(Dahi GEDİK)