Belediyelere bozuk gıdaya el koyma yetkisi verilmelidir Belediyelere bozuk gıdaya el koyma yetkisi verilmelidir

Niğde'nin Altunhisar İlçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak yarışan iş insanı Neşet Doygun seçimin galibi oldu.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Altunhisar Belediye Başkanı seçilen Neşet Doygun, ilk kez çıktığı yarıştan zaferle ayrıldı. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 41 olan oy oranını yüzde 49'a çıkaran AK Parti Adayı Neşet Doygun, doğup büyüdüğü Altunhisar'da 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak görev yapacak.
MİLLETVEKİLİ UZKURT BAŞKAN DOYGUN’U TEBRİK ETTİ
Seçim dönemi boyunca Altunhisar'da vatandaşlardan partisi ve başkan adayı Neşet Doygun adına vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt; ‘’Altunhisar yeni döneme doğru kararlı bir şekilde başladı. Belediye Başkanımız Neşet Doygun'u tebrik ediyorum" dedi.
Seçim sonucunun belli olduğu ilk anlarda belediye başkanı olduğu kesinleşen Neşet Doygun ve AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Altunhisarlı vatandaşlarla seçim sonucunu kutladı.
BELEDİYE BAŞKANLIĞI MHP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİ
Altunhisar İlçesinde yüzde 49 oy oranı ile ilçede AK Parti tarihi boyunca en yüksek oy oranına ulaşan Neşet Doygun, kullanılan 2 bin 238 oyun, bin 36'sını hanesine yazdırmayı başardı.
2019 yerel seçimlerinde MHP'li belediye başkanı seçen Altunhisar, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde ise tercihini AK Parti'den yana kullandı.
NEŞET DOYGUN KİMDİR?
Niğde'nin Altunhisar ilçesinde 1962'de dünyaya gelen Neşet Doygun, ilk, orta ve lise eğitimini Altunhisar'da tamamladı. 2002-2010 yılları arasında ilçede Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanlığı yapan Neşet Doygun, 1994'te Altunhisar Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 2002'de Altunhisar'da AK Parti'nin kurucu üyesi olarak görev alan Doygun, 2004 yılına kadar ilçe yönetiminde teşkilat başkanlığı görevini yürüttü, 2004-2009 arasında il genel meclis üyeliği yaptı. Niğde genelinde birçok işletmesi ile çok sayıda istihdam sağlayan Doygunlar Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Neşet Doygun, evli ve 4 çocuk babasıdır.
(İbrahim UGUN)