31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Sazlıca Belediye Başkanı seçilen Mustafa Günaydın, mazbatasını alarak görevine başladı.
‘Ayırmadan Ayrışmadan Sazlıca için Canla Başla’ sloganı ile Sazlıca’ya hizmet için yola çıktıklarını belirten Sazlıca Belediyesi Başkanı Mustafa Günaydın, belediye binasında eski Başkan Süleyman Görgülü’den görevi devraldı. Başkan Mustafa Günaydın yaptığı konuşmada; ''Görev aldığımız andan itibaren canla başla çalışarak Sazlıca’yı layık olduğu yere getireceğiz. Bu saatten sonra tüm Sazlıca’nın başkanı olduğumu hatırlatmak istiyorum. Bu konuda kimsenin en ufak bir  çekincesi olmasın. Bize destek olan tüm hemşerilerime buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
MUSTAFA GÜNAYDIN KİMDİR?
1 Ocak 1962 tarihinde Niğde'nin Sazlıca kasabasında dünyaya gelen Mustafa Günaydın, İlkokulu Sazlıca İlköğretim okulunda, Ortaokulu Niğde Cumhuriyet Ortaokulu'nda ve Lise tahsilini Niğde Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 1982 yılında çimento sektörü ile iş hayatına adım atan Günaydın, aynı sektörde OYAK ve Sabancı Grupta yönetici olarak görev yaptı. 2008 yılında emekli olan Başkan Günaydın evli ve 6 çocuk babasıdır. Niğde Haber Gazetesi olarak Sazlıca Belediyesi Başkanı Mustafa Günaydın’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.
(Dahi GEDİK)

Vatandaş borcunu ödeyememe krizi yaşıyor Vatandaş borcunu ödeyememe krizi yaşıyor

Sazlıca’da Başkan Günaydın Devri Resmen Başladı 4

Sazlıca’da Başkan Günaydın Devri Resmen Başladı 3

Sazlıca’da Başkan Günaydın Devri Resmen Başladı 2