Niğde’de Üniversite Tanıtım Fuarı düzenlenecek Niğde’de Üniversite Tanıtım Fuarı düzenlenecek

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla buluştu.
Sevgi Evleri’nde gerçekleşen programda, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından çocuklara diş bakımına dair bilgiler verildi. Çocuklara ağız bakım ürünlerinin verildiği buluşmada ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Muayenesi de yapıldı.
Programda çocuklarla sohbet eden Rektör Uslu, çocukların merak ettikleri sorulara cevap verdi. Üniversite hakkında çocuklara bilgiler veren Rektör Uslu, ayrıca çocukları kampüse davet etti.
Meslek tanıtımlarından sonra Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilere çocukların ağız ve diş muayenesini gerçekleştirdiler. Tedavi yapılması gereken çocuklar Diş Hekimliği Fakültesine davet edildi.
Program, Rektör Uslu ve öğretim üyeleri ile öğrencilerin çocuklara ağız bakım ürünleri ile çeşitli hediyeler vermesinin ardından son buldu.
(Samet ÇINAR)

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.12.33 (2)

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.12.33 (2)