Başkan İpek’ten Başhekim Doğan’a ziyaret Başkan İpek’ten Başhekim Doğan’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaklaşan kongreler ve gündem ile alakalı değerlendirmelerde bulunmak için Niğde’yi ziyaret etti.
Başkan Yılmaz AK Parti Niğde İl Başkanlığındaki basın toplantısı ve partilileri ile istişaresinin adından kentte çeşitli ziyaret ve temaslarda da bulundu. AK Parti İl Başkanı Mustafa Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir başta olmak üzere il merkez, ilçe ve belde Belediye, parti ilçe başkanları ve partililerin katıldığı toplantıda AK Parti İl Başkanı Özdemir partilileri ve kendi adına Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ziyaretleri için teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Milletimiz Bizi Yanlış Anlamaz (5)

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPMAMIZ GEREKENLERİ KONUŞMAK ÜZERE BURADAYIZ”
Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz “Güzel Niğde'mizde şu anda sizlerle birlikte olmanın güzelliğini bütün içtenliğimde yüreğimde hissediyorum. Bundan tam bir yıl önce yerel seçimden önceydi. Bir yıl sonra yine sizinle birlikteyiz, bugün Niğde'de yaptığım genel başkan yardımcısı olarak yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Niğde programımızı 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek, bu sonuçlardan çıkan çıkarsamalarla birlikte önümüzdeki süreci planlamak, önümüzdeki süreçte yapmamız gerekenleri konuşmak üzere buradayız. Siyasetimizin temel hedeflerini AK Parti siyasetimizin hiçbir zaman seçimlere endeksli olmayan bir seçim bittiğinde hemen onun ertesi günü yeni bir seçimin değilse de siyasetimizin o bir önceki gün seçimden sonuçlardan aldığımız öğretiyi oradan aldığımız milletimizin tembihi olarak gördüğümüz sandıktan çıkan sonucu talimatı olarak gördüğümüz sandıktan çıkan sonucu okuyup geleceğin yapı taşlarını, geleceğin stratejilerini belirlediğimiz bir yol haritasına dönüştürdük. Bir AK Partili olarak bugün burada Niğde'mizde önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları dikkat etmemiz gereken hususları değerli kardeşlerim, AK Parti ailesinin değerli fertleriyle birlikte konuşacağız. Tabii 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını da konuşacağız maske seçimlerinin sonuçları Niğde'mizde fena değil. Daha da iyi olabilirdi. Ama ülkemiz genelinde beklediğimiz sonucu alamadığımız bir seçim oldu. Olabilir. Bunda da olanda hayır vardır. Milletimizin belki bize bu seçim sonucu itibariyle o sürecin otuz bir Mart'a gelinceye kadar olan süreç içerisinde belki yaptığımız hizmetlerde, belki uluslararası konjonktürde, dünyada olan biten olaylarda veya o olayların Türkiye'ye yansıyan boyutlarında belki daha dikkat etmemiz gereken bazı konuların olduğunu uyarmak amacıyla beklediğimiz sonucu değil de milletimiz küçük uyarıyı da sandıktan bize belki ifade etmek istedi. Belki değil öyle oldu. Dolayısıyla da biz onu öptük başımızın üzerine koyduk. Ve hiçbir zaman için ya öyle değildi de, böyleydi de, efendim işte biz burada yanlış anlaşıldık da, hayır yanlış anlaşılmadık. Milletimiz bizi yanlış anlamaz” Dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Milletimiz Bizi Yanlış Anlamaz (3)

“BİZ MİLLETİMİZİN FERASETİNE İNANAN BİR SİYASİ HAREKETİZ”
Başkan Yılmaz açıklamasının devamında, “Milletimiz bizim ne yapmak istediğimizi ne düşündüğümüzü ne düşünmemiz gerektiğini ne yapmamız gerektiğini adeta çözülmüş bir bulmaca gibi her gün önümüze koyar, alın, yol haritanız bu der. Şunu yapmanız lazım, bunu yapmanız lazım der. Biz milletimizin ferasetine inanan bir siyasi hareketiz. Biz biliyoruz da milletimiz, bizim bildiğimizi bilmiyor gibi bakmayız. Biz milletimizin, milletimizin talimatını, milletimizin taleplerini onun bir talimatı olarak görürüz. Ve onun isteğini de bizim önümüzdeki süreci planlarken de yapmamız gereken bir Doğrultu planlamamız gereken bir yol haritası olarak görürüz. Bilmiyorum, anlatabildim mi? Yani biz milletimizin gözüne baktığımızda veya milletimizin bize ifade ettiği cümleler içerisinden bizim yol haritamızın doğrultusunu tanımlayan, tarif eden ve talimatını yerine getirmek Zorunda olduğumuz bir süreç, bir yol haritası olarak görürüz. Dolayısıyla da bugün arkadaşlar biraz sonra değerli basın mensuplarımız arkadaşlarımızla birlikte onları konuşacağız. İnşallah bu akşam da burada belediyemizi de ziyaret edeceğiz. Belediyemizin de şehrimize kazandırmakta olduğu Çok güzel projeler var. Meydan projesi var. Kale projesi var. Özellikle onlar da bugün il başkanımız. Milletvekilimiz, belediye başkanımızla birlikte Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey'i ziyaret ettiler. Meydanda valiliğin yeriyle ilgili konuyu sonuçlandırdılar. Hare mahallesindeki daha doğrusu kale bölgesindeki yapılan büyük kentsel dönüşümle ilgili önümüzdeki süreç planlamasını yaptılar.”
(Dahi GEDİK)

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Milletimiz Bizi Yanlış Anlamaz (11)

Editör: Niğde Haber