Niğde’nin Altunhisar ilçesinde görev yapan kurum amirleri örnek bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ederek Merkez sakinleri ile vakit geçirdiler.
Altunhisar merkezinde zihinsel engelli bireylere hizmet veren Altunhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden kurum amirleri; merkez sakini özel bireylerle vakit geçirdi. Her gün 2 farklı kurumun Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Zeynep Nur Doğan refakatinde ziyaret ettiği merkezde, sportif faaliyetler, çay sohbetleri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerin de eşlik ettiği ziyaretlerde gençlerin de sosyal sorumluluk bilincinin yükseltilmesi amaçlanıyor.
Altunhisar Kaymakamlığı kurumsal sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili; "Sosyal sorumluluk çalışmalarımız çerçevesinde her gün 2 farklı kurum amirimiz, Altunhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde kalan zihinsel engelli kuruluş sakinlerimizi öğle aralarında ziyaret ederek kendileriyle vakit geçiriyor. Neticede de ortaya bu güzel görüntüler çıkıyor. Her insan bir engelli adayıdır. Engellilik bir kusur değildir; yeter ki engel, kalplerimizde ve vicdanlarımızda olmasın. Sadece bir gün değil her gün farkında olmak dileğiyle” Bilgisi paylaşıldı.
(Haber Merkezi)

Altunhisar’da ‘Mahremiyet’ eğitimi verildi Altunhisar’da ‘Mahremiyet’ eğitimi verildi

Altunhisar’da Kurum Amirlerinden Sosyal Sorumluluk Projesi (2)

Altunhisar’da Kurum Amirlerinden Sosyal Sorumluluk Projesi (1)

Editör: Niğde Haber