Niğde‘nin Altunhisar İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Altunhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İşbirliği ile; Çilek Yetiştiriciliği, Bağ Budama, Meyve Ağaçları Budama, Meyve Bahçelerinde Gübreleme, Solucan Gübresi Üretimi, Sürü Yönetimi Elemanı, Bitki Zararlıları ile Mücadele kursları açılıyor.
KURSLAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ ALAN TARAMASI YAPILDI
Altunhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesabından açılacak kurslarla ilgili ; İlçe Kaymakamımız Sayın Abdüssamed Yiğit’in talimat ve destekleri ile açılacak olan kurslar hakkında bilgi vermek ve alan taraması yapmak üzere Karakapı ve Keçikalesi beldelerimiz ile Uluören Köyümüze ziyarette bulunduk. İlgilerinden dolayı Karakapı Belediye Başkanımız Sayın Kamil Demiralp’e, Keçikalesi Belediye Başkanımız Sayın Şamma Öztürk’e ve Uluören Köyü Muhtarı Sayın Erdinç Sarıkaya’ya teşekkür ederiz. Çiftçiliğe yönelik bilgi verilmesinin amaçlandığı kurslar, yeterli katılım sağlanması halinde açılacak.
Kursa katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler 0388 611 32 10 nolu telefondan bilgi alabilecekler.” Bilgilendirmesi yer aldı.
(Haber Merkezi)

17 yıl görevin ardından Altunhisar’a veda etti 17 yıl görevin ardından Altunhisar’a veda etti


Altunhisar’da Kurs Hareketliliği 4

Altunhisar’da Kurs Hareketliliği 3

Altunhisar’da Kurs Hareketliliği 1

Editör: Niğde Haber