Niğde’nin Altunhisar ilçesinde, 18.Bölge TÜBİTAK 2204-B Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışmasına katılarak birincilik elde eden öğrenciler ve öğretmenleri İlçe Kaymakamı Abdussamed Yiğit’i ziyaret etti.
Altunhisar Mustafa Necati Ortaokulu öğrencileri Miraç Mercan, Bekir Kayra Doygun ve Yusuf Buğra Tüzen; proje danışman öğretmenleri Mehmet Emrah Aydın eşliğinde Kayseri’de düzenlenen 18.Bölge TÜBİTAK 2204-B Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında “Teknolojik Tasarım” alanında “Elmaları Boyut ve Rengine Göre Ayıklama Makinesi” projeleriyle 18 proje arasında bölge birinciliği ödülünü alarak, 25-27 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan bölge birincileri yarışmasına katılmaya hak kazandı.
Yarışmada başarı gösteren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunok, Mustafa Necati Ortaokulu Müdürü Erdem Aydın ve Fen Bilimleri öğretmeni Mehmet Emrah Aydın ile birlikte Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit’i makamında ziyaret etti.
Kaymakam Yiğit,  göz aydınlığımız geleceğin Altunhisarlı mühendislerini tebrik ederek, kendilerinin her daim destekçileri olacaklarını belirterek milletimize ve devletimize hayırlı hizmetler yapmalarını temenni etti.
(Dahi GEDİK)

Altunhisarda Tübitak Bölge Yarışmasında Büyük Başarı 5

Altunhisarda Tübitak Bölge Yarışmasında Büyük Başarı 4

Altunhisarda Tübitak Bölge Yarışmasında Büyük Başarı 2

Altunhisarda Tübitak Bölge Yarışmasında Büyük Başarı 3

Altunhisar’da seçim güvenliği toplantısı yapıldı Altunhisar’da seçim güvenliği toplantısı yapıldı