EKONOMİ

Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı

Abone Ol

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel İdari Kurulu (GİK), MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve bazı temsilcilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 109. Genel İdare Kurulu, İstanbul’da MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki gün süren idare kurulunun son gününde T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da katılım sağladığı programda, 80 şubeden Başkanlar ve MÜSİAD Üyeleri bir araya geldi.




MÜSİAD Niğde Şubesi adına, Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, İnşaat Sektörü Kurulu Başkanı Ali Gökkuş, Sektör Kurulları Başkanı Yasin Ayduğan ve yönetim kurulu üyelerinin İstanbul’da gerçekleşen toplantıda bazı görüşlere de yer veridiler.
MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe toplantı ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Çok verimli geçen GİK toplantılarında alınan kararlar ülkemize, şehrimize ve MÜSIAD Niğde’mize hayırlar getirmesi dileğiyle" dedi.
MÜSİAD’ın yurt içindeki 80 Şubesinin Başkan, Başkan Yardımcıları, Temsilci ve Üyelerinin katıldığı programın kapanış programı T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımlarıyla tamamlandı.
Bakan Yerlikaya programda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm iş dünyası ile ülkemiz için çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar toplumumuzun refahını sağlamanın yanı sıra iş dünyamız için de katkı sağlıyor. Bunları ülkemizdeki tüm kesimlerle bir araya gelerek yapıyor ve ortaya koyuyoruz. MÜSİAD’ın 34 yıldır Türkiye için sürdürdüğü faaliyetler önemli istihdam oranlarını yakalamamıza vesile oluyor. Ülkemize sağladığı katkılar için MÜSİAD camiasını ve mensuplarını yürekten kutluyorum.”
(Haber Merkezi)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }