Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerin, huzurlu ve sosyal bir şehir olan Niğde’de mutlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini söyledi.
“MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 akademik yılının başlamasına kısa süre kala yaptığı açıklamada, 2024-YKS sonuçlarına göre, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih ederek, Türkiye’nin dört bir yanından Niğde’ye gelecek gençleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Niğde Belediyesi, Üniversite Öğrencilerinin Yanında 1
“NİĞDE’DE YABANCILIK ÇEKMEYECEKLER”
Üniversite eğitimi için Niğde’yi tercih eden öğrencilerin, buradaki eğitim dönemlerini mutlu bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını belirten Başkan Özdemir, “Ben öncelikle gerçekten Niğde’mizi tercih ettikleri için, Ömer Halisdemir üniversitemizi ki adını kahramanımızdan alıyor teşekkür ediyorum. Emin olun çok mutlu olacaklar Niğde’de. Niğde’miz çok sosyal bir şehir. Gerek kütüphaneleri ile gerek sosyal hayatıyla, sosyal etkinlikleriyle, kültürel etkinlikleriyle inşallah öğrencilerimize çok güzel bir ev sahipliği yapacak. Öğrencilerimizin Niğde’mizden memnun kalacakları bir eğitim hayatı geçireceklerine inanıyoruz. Başka şehirlerden Niğde’mize gelerek burada üniversite eğitimi alacak olan gençlerimiz, Niğde’de hiçbir zaman yabancılık çekmezler. Medeniyetlerin yaşatıldığı şehrimizin insanları, gerçekten misafirperverdir. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz ile adından söz ettirmeyi başaran Niğde’miz hem sosyal hem de huzurlu bir şehirdir” diye konuştu.

TCDD’den “Yüksek Gerilim” uyarısı! TCDD’den “Yüksek Gerilim” uyarısı!

Niğde Belediyesi, Üniversite Öğrencilerinin Yanında 3
“ÜNİVERSİTE ŞEHRİ NİĞDE”
Niğde’de yurt sorunu olmadığını, burayı tercih eden tüm öğrencilerin tamamına yakının yurtlara yerleştirilebildiğini anlatan Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak biz de gençlerimizin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kentimizi spor tesisleri ile donatıyor; konserler, festivaller ve tiyatro gösterileri ile şehrimizi gerçek manada bir üniversite şehri haline getirme noktasındaki yatırım ve faaliyetlerimize sürekli yenilerini ekliyoruz” şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesi, Üniversite Öğrencilerinin Yanında 4
“ÖĞRENCİLERİMİZ EN UFAK BİR SIKINTIDA BİZE ULAŞABİLİRLER”
Üniversite eğitimi için Niğde’yi tercih eden öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Burada eğitim alacak öğrencilerimiz, en ufak bir sıkıntıları olursa da bizlere çok rahatlıkla ulaşabilirler. Elimizden ne geliyorsa ne gerekiyorsa onların yanlarında olacağız. Onların hepsi bizim çocuklarımız, bizim kardeşlerimiz. Onları inşallah en iyi şekilde hayata hazırlamak adına bizim de üzerimize ne düşüyorsa onu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
(Niğde Belediyesi)

Editör: Niğde Haber