EMLAK İLANLARI ARTIK TAKİP EDİLECEK EMLAK İLANLARI ARTIK TAKİP EDİLECEK

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının öğretim yılının öğrenciler, veliler ve öğretmenler için hayırlı olmasını temenni etti. Okulların açılmasıyla birlikte ekonomik durgunluk yaşayan esnafta hareketlilik başladığını söyledi.
“ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN YÜZÜ OKULLARIN AÇILMASIYLA GÜLMEYE BAŞLADI”
2024-2025 yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla, esnafın da hareketlendiğini söyleyen NESOB Başkanı Alim Yeşil, “Esnaf ve sanatkarlarımız yaz aylarında ekonomik anlamda zor günler geçirdi. İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasıyla bir oranda da olsa nefes aldı diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Üniversitenin de öğretime başlamasıyla birlikte zor günlerden geçen esnafımız biraz daha rahatlayacak ve borçlarını ödeyip, işyerinde çalışanlarının ücretlerini ödeyebilecekler. Okulların açılmasını bekleyen servisçi, kırtasiyeci, okul kantini işletmecisi başta olmak üzere eğitim sektörüne doğrudan ve dolaylı yoldan hizmet veren tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yüzü okulların açılmasıyla gülmeye başladı.” Dedi.
BAŞKAN YEŞİL ESNAFIN BORÇLARINA DA DEĞİNDİ
NESOB Başkanı Yeşil açıklamasının devamında, “Okulların açılması, kırtasiye alışverişleri, önlükler, formalar, çantalar, ayakkabı, temizlik ürünleri, ulaşım hizmetlerinde faaliyet gösteren esnafımızı da yakından ilgilendiriyor. Yapılacak olan alışverişler piyasanın hareketlenmesine ve esnafın da iş yapabilmesi açısından büyük önem arz ediyor. Yapılacak okul alışverişleri ile esnafımız kira, fatura, vergi, sosyal güvenlik gibi birikmiş borçlarını ödeyebilecekler. Kredi çekerek ayakta durmaya esnafımız 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte birikmiş borçlarını ödeme imkanına da kavuşacak. Okul öncesi ve sonrasında velilerimizin yapacağı okul alışverişleri esnafımızın rahat bir şekilde nefes almasını sağlayacak” diye konuştu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber