Gönüllü Makaslar, ilkokul öğrencilerine saç bakımı yaptı Gönüllü Makaslar, ilkokul öğrencilerine saç bakımı yaptı

Niğde Akşemseddin Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmen ve öğrencileri Değerler Eğitimi Kapsamında Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.
Ziyarette Bilim ve Sanat Merkezi müzik bölümü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı mini konser ile huzurevi sakinlerine moral verdiler. Huzurevine giden çocuklar, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldu, büyüklerin ellerinden öpüp hal ve hatırlarını soran öğrenciler ve büyükler duygulu anlar yaşadı.
Öğrenciler minik hediyelerle yaşlıların gönüllerini almayı ihmal etmedi. Huzurevi sakinleri tebessümle, kalplerindeki çocuk sevgisiyle, çocuklarla sohbet etti, çocukların sorularına cevap verdi.
BİLSEM ziyaretle ilgili, “Bu ziyaret sayesinde yaşlıları ziyaret etmenin onları ne kadar sevindirdiğini fark eden öğrencilerimiz, büyüklerimizi hatırlamanın önemini de kavramış oldu. Hatıra fotoğrafları çektiren öğrencilerimiz vedalaşarak okula geri dönüş yaptılar. Açıklaması yaptı. Ziyaret sonunda Niğde Akşemseddin Bilim Sanat Merkezi Müdürü Ahmet Kılıç, tüm BİLSEM ailesi adına Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi Müdürü Cemil Öztürk'e çiçek takdim etti.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber