Niğde’nin Bor ilçesinde faaliyetlerini yürüten Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi ‘Gönüllü Makas Projesi’ kapsamında çalışan gönüllüler Çiftlik ilçesine bağlı Bozköy Mehmet Akif İlkokulundaki öğrencilerin saç bakımını gerçekleştirdi.
Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen Gönüllü Makas Projesi ile gönüllüler, dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara ulaşarak saçla ilgili bakımları ücretsiz yapıyor.
Proje çerçevesinde Hüdavent Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Saliha Durmaz, Kuaför ve Saç Bakımı Bölümü öğretmeni Aysel Özsaraç ve öğrencileri ile gönüllü kuaförler Mahmut Zengin, Sercan Güçlü Bozköy Mehmet Akif İlkokulundaki öğrencilerin saç kesimini ve bakımlarını yaptı. Gönüllü kuaförler çocukların saç bakımını ücretsiz yaparken Gençlik Merkezi liderleri de öğrencilerle çeşitli, oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.
Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi kurumsal sosyal medya hesabı üzerinden etkinlikle ilgili açıklamada; “Gönüllü kuaförlerimiz gönüllere dokunmaya devam ediyor. Gönüllü Makas Projesine destek veren Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Saliha Durmaz, Güzellik ve Saç Bakımı Bölümü öğretmenleri Aysel Özsaraç ve öğrencileri ile gönüllü kuaförlere teşekkür ederiz” Bilgisi paylaşıldı.
(Haber Merkezi)

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem

Gönüllü Makaslar, Ilkokul Öğrencilerine Saç Bakımı Yaptı (4)

Gönüllü Makaslar, Ilkokul Öğrencilerine Saç Bakımı Yaptı (2)

Editör: Niğde Haber