Bor’da asfaltlama ve peyzaj çalışması Bor’da asfaltlama ve peyzaj çalışması

Niğde’nin Bor ilçesinde, Diyanet Gençlik çalışmaları çerçevesinde, mesai kavramı gözetmeksizin, ‘Gençliğe Değer’ sloganıyla çalışıp, birçok projeye ev sahipliği yapan Bor İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde görev değişimi gerçekleşti.
Bor TOKİ Büyük Camii Müezzin Kayyımı ve halihazırda Ahmed Kuddusi KYK Yurdu Manevi Danışmanı Sinan Konut, İlçe Gençlik Koordinatörlüğü görevini yürüten Arap Mehmet Camii İmam ve Hatibi Abdurrahman Altungöller'e devretti.

Bor Müftülüğünde Görev Değişimi 2

İlçe Müftüsü İsmail Çakır, gençlik koordinatörlerinin vazifesinin kutsallığına binaen kendilerini tebrik ederek, birlik ve beraberliğin güçlenerek daha nice güzel çalışmalar gerçekleştirileceği düşüncesi ile Bor Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü görevini yerine getiren ve halihazırda Ahmed Kuddusi KYK Yurdu Manevi Danışmanlık vazifesini devam ettiren Sinan Konut ve yeni ilçe Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü görevini devralan Abdurrahman Altungöller'e teşekkür etti.
Müftü Çakır, "Bor İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, önemli program ve çalışmalara heyecanla devam ettireceklerdir." ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)

Editör: Niğde Haber