Demiryolları ile 8 ayda Türkiye nüfusunun iki katı yolcu taşındı Demiryolları ile 8 ayda Türkiye nüfusunun iki katı yolcu taşındı

Niğde’de yılın düğünde unutulmaz anlar yaşanırken, siyasilerden, bürokratlara, iş insanlarından birçok kesime binlerce kişinin katıldığı bu muhteşem düğünde Hüseyin ve Gülhan çifti şahitlerin ve davetlilerin huzurunda “Evet” diyerek dünya evine girdiler.



Niğde’nin ve ülkenin en önemli lokomotiflerinden biri olan başta kalsit olmak üzere önemli sektörlerde bir yere sahip Olan Niğtaş’ın sahiplerinden Hamdi Aruk’un kızı Gülhan Aruk, yine Niğde’nin ve ülke ekonomisinin değerli markalarından olan Bereket Tohumculuk ve Yem Firmasının sahibi Bünyamin Onkun’un oğlu Hüseyin Onkun muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (12)-1

BİNLERCE MİSAFİR BU ÖZEL GÜNE ŞAHİTLİK ETTİLER
Önceki gün gece Niğde Prenses Çırağan Düğün Salonunda gerçekleşen kına ve dün gece de aynı yerde düzenlenen düğüne binlerce misafir katıldı.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (14)

DÜĞÜNE KATILIM YOĞUN OLDU
Düğünün açılışında dans ile başlayan çift misafirlerine birde zeybek oyunu sergilediler.
Düğüne Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Siyasi Partilerin temsilcileri, Niğde’nin bürokratları, kurum amirleri ve idarecilerin yanı sıra birçok iş insanı ile yakınları katıldılar.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (10)

GENÇ ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLERİ NİĞDE PROTOKOL ÜYELERİ OLDU
Bir yandan tebrikleri kabul eden Gülhan ve Hüseyin çiftinin nikah şahitliğini ise Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve bazı misafirler yaptılar. Kıyılan nikahın ardından genç çiftin aile cüzdanını Niğde Valisi Cahit Çelik teslim etti.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (13)

İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİNİ İLETTİLER
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir burada gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, böyle bir ana şahitlik etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Niğde Milletvekili Uzkurt ise konuşmasında, gençlere bir ömür boyu huzurlu ve güzel bir hayat diledi.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (9)

EVLİLİK CÜZDANINI VALİ ÇELİK GELİNE TAKDİM ETTİ
Niğde Valisi Cahit Çelik ise geline evlilik cüzdanını teslim ederken, Aruk ve Onkun ailelerinin Niğde’de birçok alanda büyük hizmetleri ve katkıları olan aileler olduğuna işaret ederek; “Ben gençleri huzurunuzda tebrik ediyorum. Yuvaları huzurla dolsun, bir ömür saadet diliyorum” dedi.

Gülhan Ve Hüseyi̇n Çi̇fti̇, Yilin Düğününde Dünya Evi̇en Gi̇rdi̇ler (15)

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ
Misafirlerin doyasıya eğlendiği düğünde tebrikleri kabul eden genç çift ve aileleri kendilerini böyle bir gecede yalnız bırakmayan tüm misafirleri ile tek tek ilgilenerek teşekkürlerini ilettiler.
Bizlerde Niğde Haber Gazetesi olarak genç kardeşlerimize bir ömür boyu huzur, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
(Murat ÜMRANLİOĞLU)

 

Editör: Niğde Haber