Niğde Valisi ve Belediye Başkanı’ndan Kayseri Belediyesi’ne ziyaret Niğde Valisi ve Belediye Başkanı’ndan Kayseri Belediyesi’ne ziyaret

Niğde’nin Gümüşler Belediyesi Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı "Şeffaf Belediyecilik" adı altında belediyeye ait düğün salonunda gerçekleştirildi.
TOPLANTIYA MECLİS ÜYELERİ VE KASABA HALKI KATILDI
Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Uzan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda halkın talepleri ve önerileri dinlendi. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri, halkın beklentilerini dikkate alarak, gelecekteki projeler için önemli adımlar atacaklarını ifade etti.
Toplantıda, belediyeye ait market projesi, 90 gün içerisinde gerçekleştirilen projeler, alabalık tesisinin yeniden faaliyete geçirilip kar ettirilmesi gibi önemli konular ele alındı. İçme suyu temini ve altyapı çalışmaları da masaya yatırılan konular arasında yer aldı.
BAŞKAN UZAN: FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Uzan toplantıda yaptığı konuşmada, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek; ‘’Halkımızla birlikte çalışarak, belediyemizi daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Bugünkü toplantımızda, hep birlikte bu projeler üzerinde durarak, fikir alışverişinde bulunduk" dedi.
Gümüşler Belediyesi'nin bu tür şeffaf ve katılımcı toplantıları, vatandaşların belediye yönetimine olan güvenini artırmayı hedefliyor. Başkan Uzan, bu tür toplantıların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.
(Salih ALPTEKİN)

Whatsapp Image 2024 07 09 At 18.09.03

Whatsapp Image 2024 07 09 At 18.09.02

Editör: Niğde Haber