NÖHÜ’nün projelerine destekler artarak devam ediyor NÖHÜ’nün projelerine destekler artarak devam ediyor

Niğde Halk Eğitim Müdürü Orhan Çetin, Niğde Halk Eğitim Merkezi’nin faaliyetleri ile alakalı bir basın açıklaması yaparken, merkezin Niğde geneline hitap ettiğini ve kendini geliştirmek ve meslek sahibi olmak isteyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.
“Vatandaşlarımız istedikleri kursları artık merkezimize gelmeden online olarak internetten Niğde Halk Eğitim merkezinin internet sitesinden istedikleri kurslara başvuruda bulunabilirler” diyen Niğde Halk Eğitim Müdürü Orhan Çetin açıklamasının devamında ise; “Mahallelerimiz de, köylerimizde merkezlerimiz kurslara kayıt olmak isteyenler olabiliyor.
EK BİNADA KURS VERİLİYOR
Halk Eğitim Merkez binamız yeterli gelmemesinden dolayı Dışarı cami arkasında ve Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde bulunan ek binamız bulunmaktadır. Merkezdeki ek binamız sabah saat 08.00’da başlayıp gece saat 23.00’a kadar hizmet vermekteyiz. Merkezdeki ek binamız sayesinde vatandaşlarımızın kurslara erişimi daha kolay oldu ve kurslara katılımda arttı. 
KÖY VE KESABALARDA DA EĞİTİM VERİLİYOR
Niğde Merkez Halk Eğitim olarak merkeze bağlı köy ve kasabalarda halk eğitim olarak hizmet vermekteyiz. Halk eğitim merkezi kendini geliştirmek isteyen, meslek sahibi olmak isteyen kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen herkese kapımız açık. Halk Eğitim Merkezimizde açılan kurslarımıza meslek sahibi olmak isteyenler, kendini geliştirmek isteyen kursiyerlerimiz var. Herkesim halk eğitim merkezinde arayıp da bulduğu bir kurs vardır.  Niğde Halk Eğitim merkezi olarak tüm halkın hayatlarına dokunuyor” diye konuştu.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber