Gürer: Üretici de düşen fiyatlar, marketlere neden yansımıyor? Gürer: Üretici de düşen fiyatlar, marketlere neden yansımıyor?

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı.
AK Parti Niğde İl Başkanı Özdemir açıklamasında şu sözlere yer verdi: “15 Temmuz gecesi asker kılığına bürünmüş hainlerin, ülkemizi koruması için verdiği silahları, halkına yönlendirdi. Ama aziz milletimizi, silah değil, tankın, uçağın bile durduramayacağını, hainlere geçit verilmeyecek iman gücünden habersizlerdi. Milyonlarca vatandaşımız sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak iradesine, demokrasiye sahip çıkmak için meydandaydı. Çocuk, genç, yaşlı herkes meydandaydı. Küçük çocuklarını evde bırakarak, onları Allah’a emanet ederek, demokrasiye ve iradesine sahip çıkmak için ölümü göze aldı. Niğde’miz o gece 6 şehit verdi. Ülke genelinde ise tam 249 şehit, 2 bin 193 gazi verdik. Böyle bir millet dünya üzerinde yok. Bu geceyi asla unutmamak ve unutturmamak adına, 15 Temmuz tarihinde etkinlikler düzenleniyor. Rabbim Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlere fırsat verdirmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülke olarak dünyada umudunu bize bağlamış tüm İslam coğrafyası ve mazlumların sorumluluğunu taşıyoruz. Bu anlamda FETÖ ve tüm terör örgütleri ile amansız mücadelemiz devam edecektir. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile yad ederken, gazilerimize şifalar diliyor, hürmetle anıyorum.”
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber