Başkent Niğde Vakfı Vali Çelik’i ağırladı Başkent Niğde Vakfı Vali Çelik’i ağırladı

Niğde İl Özel İdare ekiplerinin sıcak havalarda asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Bu yol, tarım ve hayvancılıkla uğraşan yerel halkın sıklıkla kullandığı önemli bir yol olarak öne çıkıyor” hatırlatması yaparak, köy yollarının asfaltlamasıyla birlikte vatandaşların seyahat konforunun daha da arttırıldığını söyledi.
Prof. Dr. Uzkurt, köylerdeki altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek yaptığı açıklamada “Hedefimiz, köylerimizin yol, kanalizasyon ve içme suyu gibi temel ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamaktır. Gece gündüz demeden çalışarak, köylülerimize verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yeşilyurt köyünde başlatılan asfalt çalışmaları da bu kapsamda yürütülüyor. Bu tür projelerle köylerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz,” dedi. Milletvekili Uzkurt, başlatılan asfalt çalışmalar nedeniyle köy halkının memnuniyetini dile getirerek, yolların tamamlanmasının ardından yaşam koşullarının büyük ölçüde iyileşeceğini İl Özel İdaresi'nin bu tür projelerle köylere hizmet götürmeye devam edeceği ve bölgenin genel kalkınmasına katkı sağlayacağı ifade etti. 
MUHTAR: KÖYÜMÜZÜN YOLLARI UZUN ZAMANDIR BOZUKTU
Yeşilyurt Köyü Muhtarı İbrahim Can, köy yollarının yıllardır bozuk olduğunu ve asfalt çalışmasının büyük bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı. Muhtar Can, “Köyümüzün yolları uzun zamandır bozuktu, bu durum köylülerimiz için büyük bir sorun teşkil ediyordu. Şimdi ise 5 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla önemli bir adım atıldı. Bu çalışmanın hayata geçirilmesinde emeği geçen başta sayın valimiz olmak üzere, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve tüm yetkililere köylüm adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber merkezi)

Editör: Niğde Haber