Gürer: Üretici de düşen fiyatlar, marketlere neden yansımıyor? Gürer: Üretici de düşen fiyatlar, marketlere neden yansımıyor?

Meclis’te önceki gün gerçekleşen kavganın en yakın tanığı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer olurken, o an yaşananları ise kendisine yöneltilen soru üzerine kamuoyu ile paylaştı.
Geçtiğimiz gün vergi kanundaki değişiklik teklifinin görüşmeleri sırasında AKP ve DEM Partili milletvekilleri önce sataşma daha sonrada tekme tokat kavga etmişti.
“Parlamentoda bu tür olaylar olması kabul edilemez” diyen ve o anlarda kameralara görüntüsü yansıyan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaşananlara ilişkin şu ifadelere yer verdi: “Komisyonda 19 saati bulan bir çalışma sürdürdük. Son haftalarda çalışma koşulları oldukça ağır, onun yarattığı bir gerginliğin olduğu da bir gerçek. Böyle bir olayın olabileceğini tahmin edebilir noktada değildi. Konuşmanın son bölümünde iş gerginleşti. Biz de ayırma görevimizi yerine getirdik. 85 milyondan 600 kişi seçilmiş, hepsinin topluma karşı sorumlulukları var. Kürsü konuşmalarında hakaret etmeden eleştirmek durumundayız. Ülkenin sorunları var. Keşke yaşanmasaydı. Bunlar hoş şeyler değil, görüntü olarak üzücü. Parlamentomuza yakışmadı. Meclis’in tatile gireceği dönemde kanunların hepsinin üst üste getirip gerginliğin bu kadar tırmanması da yanlış. Ülkenin ciddi sorunları var. İktidar önce çözüm noktasında olmalı. Böyle bir manzaranın Meclis’te olmasını doğru bulmuyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: Niğde Haber