Defineciler kazı yaparken jandarmaya yakalandı Defineciler kazı yaparken jandarmaya yakalandı

Niğde-Bor yolu motosikletli kişilerin yarış pisti haline geldi. Yayalar ve çevre sakinleri bu durumdan oldukça şikayetçi.
Son günlerde sayılarının artığı gözlemlenen modifiyeli ve bazı özellikleri değiştirilmiş yüksek devirli yarış motorları ve motosikletler Bor yolunu mesken tuttu. Geceye doğru sakinleşen caddede yarışlar düzenleyen bazı motosikletliler hem trafiğin hem de insanların canını tehlikeye atmaya devam ederken, bu yarışlarda ise şikâyet olmadığı sürece takibe meşelerden de kendilerini gizlemeyi başarıyorlar. Alpaslan Türkeş bulvarı eski Sabancı kavşağından Niğde şehir merkezine, Niğde Derbentten de Sabancı kavşağına kadar olan uzun ve düz yolda yarışlar düzenliyorlar.
“YARIŞLARI VİDEOLARA KAYDEDİYORLAR!
İddiaya göre bunları da yol güzergahından bulunan arkadaşları video ile kayıt altına alırken, mobeselerin hız sınırı ve kontrolü olan bu hatta önden plaka bulunmayan ve sistemden kaçışları kolay olmasından dolayı sadece arkada plakası bulunan motosikletlerin sürücülerine avantaj salıyor. 
Bu durumdan rahatsız olan çevre esnafı ve vatandaşlar, bu konuda da sıkı denetimlerin yapılması gerektiğinden yana hem fikir olmuş durumdalar.
YETKİLERE ÇAĞRIDA BULUNDULAR
Yetkililerin, bu bölgeyi sadece teknolojik olarak değil fiziki olarakta denetime tabi tutmaları gerektiğine değinen vatandaşlar, insan hayatını tehlikeye atan bu kişilerin cezalandırılmasını istiyor.
(Dahi GEDİK)

Motosikletli Mangaldalar Dur Durak Bilmiyor (1)

Editör: Niğde Haber