Niğde Belediyesi Spor Pazar günü kendi evinde karşılaştığı Edirnespor ile 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Futbol Sahası’nda Saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı hakem Burak Kalamak yönetirken; yardımcılıklarını Sezgin Altun, Yakup Keçeci ve Mehmet Taşdemir yaptı. TFF 4. Grup’ta mücadele eden Niğde Belediyesi Spor’un mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada rakip Edirnespor temsilcimizi 1 puana razı etti.

Niğde Belediyesi Spor 1 Puana Razı Oldu (1)
İLK YARIDA TEMSİLCİMİZDEN YOĞUN BASKI
Niğde Belediyesi Spor da karşılaşmaya Çağrı Can Tanrıbilir, Egecan Çevir, Halil Çiçek, İbrahim Halil Şimşek, Tayfun İkiz, Muhammed Emin Polat, Mert Can, Berat Eskin, Bünyamin Başar, Abdullah Berkay Ekmekci ve Mertkan Cengiz ilk 11’i ile çıkarken, ilk yarı oldukça baskılı bir oyun sergiledi.
TÜM ÜMİTLER 90’NCI DAKİKADA SON ERDİ
Saat 16.00’da başlayan maçta Niğde Belediye Spor, maçın 14’üncü dakikasında Bünyamin Başar ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise 2 takım da gol bulmakta oldukça zorlanırken, maçın 90’ıncı dakikasında ise Edirnespor’dan beraberlik golü geldi ve maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Niğde Belediyesi Spor 1 Puana Razı Oldu (3)
3 HAFTADA 1 PUAN!
Niğde Belediyesi Spor kendi evinde aldığı beraberlik sonucunda 4. İlk 3 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ilk puanına ulaştı ve ilk kez hanesine puan yazdırdı. Bu skor taraftarı çok mutlu etmese de alınan 1 puan önceki kaybedilen 2 maçın sonrasında bir nebzede olsa umutları yeşertti.
(Salih ALPTEKİN)

Spor Okulları Altunhisar’da düzenlenen gösteriyle sona erdi Spor Okulları Altunhisar’da düzenlenen gösteriyle sona erdi

Niğde Belediyesi Spor 1 Puana Razı Oldu (4)

Editör: Niğde Haber