SPOR

Niğde Belediyesi Spor son dakika golü ile yıkıldı

Abone Ol

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden fakat 6 haftada teknik hoca değişikliğine rağmen hala istenilen düzeyde bir performans sergileyemeyen Niğde Belediyesi Spor, son maçında da kente eli boş dönerken maçta hakem hataları il ilgili konular gündeme geldi ve Niğde ekibi federasyonu göreve davet etti.
TFF 3. Lig 4. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Polatlı 1926 Spor’a konuk olan Niğde Belediyesi Spor, Pazar günü saat 15.00'da Etimesgut Atatürk Stadyumu'nda uzatmalarda ağlarında gördüğü son dakika golüyle yenildi. Maç ise 2-1 olarak tamamlandı.
TFF 3. Lig 4. Grup 6. Haftada Polatlı 1926 Spor ile Niğde Belediyesi Spor karşılaşması nefes kesen bir mücadeleye sahne olurken, Niğde Belediyesi Spor, deplasmanda konuk olduğu Polatlı 1926 Spor’a 90+5’te 1-1’lik beraberlikten yediği gol ile 2-1 mağlup mağlup oldu.  Ev sahibi takım 3 puanın sahibi olurken son dakika gölü beraberlik ile tamamlanma ihtimali olan maçtan 1 puan da gitti.
MAÇTAN DAKİKALAR
Futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken İkinci yarıda ise konuk Niğde temsilcisi Niğde Belediyesi Spor, 65. dakikada Mertkan Cengiz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Polatlı 1926 Spor ise beraberlik golünü ikinci yarının 81. dakikasında buldu ve bu moral ile maça daha çok asıldı. Uzatmaların son dakikası 90+5'de ev sahibi ekibin oyuncusu Emre Sivri, Polatlı 1926 Spor'u 2-1 öne geçiren golü fileler ile buluşturdu. Maçta başka gol olmaz iken Niğde Belediyesi Spor bu golle sahadan 2-1 mağlup ayrılırken evine puansız ve moralsiz döndü.
HAKEM HATALARI KONUŞULDU, FEDERASYONU GÖREVE DAVET ETTİLER
Maçta ayrıca birçok pozisyonda ve bir golde hakem hataları olduğu ile alakalı olarak Niğde Belediyesi Spor yöneticileri tarafından oldukça sert iddialara yer verildi. Hatta maçın kaderinin hakemler eli ile değiştirildiği gibi iddialar ise gündeme bomba gibi düşerken, kulüp yöneticileri Federasyonu bu konuda göreve davet etti.
6 MAÇTA HİÇ GALİBİYET YOK
Niğde Belediyesi Spor 6 haftada 6 maçta hiç galibiyeti yokken, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile sadece 2 puanın sahibi olarak 16 takımlı gurupta 15’nci sıraya geriledi. 
Geçtiğimiz günlerde teknik adam değişikliğine gidilen takımda yeni dönemin nasıl olacağı merak konusu olurken, bu tür yenilgilerin ne zaman son bulacağı ise henüz bilinmiyor.
HAVLUMU ATTI
Bazı spor yorumcuları ise BAL liginin şampiyon takımından 3’ncü ligde sergilediği bu futbolun birbiri ile çok bağdaşmadığı, henüz bilinmeyen bazı sebeplerden dolayı şampiyonluk yarışında havlu attığı şeklinde yorumlanmaya başlandı.
GRUBUN İLK SIRASI İLE ARASINDA 14 PUAN VAR
Gurupta lider koltuğunda oturan Zonguldak FK ile arasında tam 14 puan bulunan Niğde Belediyesi Spor zirveye şu an yaklaşmaktan oldukça uzak durumda.
(Salih ALPTEKİN)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }