GÜNCEL

Niğde Valisi, Aktaş Belediye Başkanı Türkmen’i ziyaret etti

Abone Ol

Niğde Valisi Cahit Çelik, İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez de merkez Aktaş Beldesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Çelik ziyaretinde, Mart 2024 Mahalli seçimlerde Aktaş beldesinde Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı seçilen Kamber Türkmen’e hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.
Karşılıklı istişare ve bilgi alışverişinde Aktaş’ın bazı projelerinden bahseden Başkan Türkmen, yeni çalışmaların devam edeceğini, beldenin ilerleyen süreçte oldukça önemli cazibe merkezleri arasına gireceğine değindi.
Aktaş’ın tarihsel ve kültürel anlamda da gelişimi için yakın zamanda atılan adımların ilerleyen süreçte başlaması beklenirken, daha önce de konuşulan bazı konular gündeme geldi. Türkmen Niğde Valisi Cahit Çelik’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Vali Cahit Çelik'e Aktaş Beldesi ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gürol Okyar ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol eşlik etti.
(Dahi GEDİK)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }