EĞİTİM

Niğde’de Mesleki Eğitime yoğun ilgi

Abone Ol

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ara elaman yetiştirilmesinde büyük rol oynayan Niğde Mesleki Eğitim Merkezi de eğitim faaliyetlerine başladı.
Merkez geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 255 mezunu iş hayatına kazandırdı. Bu yıl 328 yeni öğrenci kaydı yapıldığını ifade eden Niğde Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir toplam öğrenci sayısının bin 411 olduğunu belirtti.


ALANLAR
Ayakkabı Ve Saraciye Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi, Denizcilik, El Sanatları Teknolojisi, Elektrik- Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Gazetecilik, Gemi Yapımı, Gıda Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Harita-Tapu-Kadastro, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı, İnşaat Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Moda Tasarım Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Müzik Aletleri Yapımı, Pazarlama ve Perakende, Plastik Teknolojisi ve Radyo-Televizyon.
SADECE MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI UYGULANAN DALLAR
Seramik Ve Cam Teknolojisi, Siber Güvenlik, Tarım, Tekstil Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Ulaştırma Hizmetleri, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri.
YENİ AÇILAN BRANŞLAR
Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı ile Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi.
(Dahi GEDİK)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }