EĞİTİM

NÖHÜ öğrencileri yemeklerden memnun

Abone Ol

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, merkez yerleşkede bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek onların yemekhane hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinledi.


Kampüs yerleşkesiyle birlikte toplam 5 ayrı yerleşkede yaklaşık 28 bin öğrenci ve 2 bin personele beslenme hizmeti veren Üniversite, bu alanda kalite standartlarını üst seviyede koruyarak iç paydaşlarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Uslu merkez yerleşkesindeki öğrenci yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerin hizmetlere ilişkin görüşlerini dinledi. Rektör Uslu’nun öğrencilere Üniversitenin yemekhane hizmetleri hakkındaki görüşlerini sorduğu soruya öğrencilerin gayet memnun oldukları yönünde yanıtlar verdiği görüldü.


“ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZ YEMEK HİZMETLERİMİZDEN MEMNUN”
NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, Üniversitemiz tarafından merkez yerleşkemizle birlikte beş ayrı yerleşkemizde sunulan yemek hizmetinden başta öğrencilerimiz olmak üzere personelimizin gayet memnun olduğunu belirtti. Rektörümüz Uslu ayrıca “Üniversitemizde öğrencilerimize sadece eğitim öğretim faaliyetlerinde değil, sosyal alanda da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğimiz için hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
(NÖHÜ)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }