O PARTİ’NİN 30 AĞUSTOS’TA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMADIĞI ORTAYA ÇIKTI (VİDEO HABER)

Geçtiğimiz günlerde Niğde’de 102. Yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve etkinlikleri gerçekleştirdi. Bu tören ve etkinliklerde birçok kişinin gözünden kaçsa da bir kesim bu eksikliği geçte olsa fark etti.
Niğde’de kurulumların, siyasi partilerin ve bazı STK’ların Atatürk anıtına çelenk sunduğu ve saygı duruşunda bulunduğu sırada bir eksik olduğu anlaşıldı. Bu durum bazı partililer e vatandaşlar tarafından hem videoya alındı hem de fotoğraflandı.

O Parti̇ 30 Ağustos’ta Atatürk Anitina Çelenk Sunmamiş! (2)

Mecliste gurubu olan partilerin çelenk sunmasının ardından yine mecliste gurubu bulunan İYİ Parti’nin Niğde Teşkilatının törende Atatürk Anıtına çelenk sunmadığı ve hatta bazı iddialara göre katılımcılara bakıldığında temsilcilerinin dahi bu önemli törene katılmadığı belirtildi. Buna benzer olayların daha öncede yaşandığı iddiaları ise hem yönetimde bulunan hem de üyesi olan birçok seçmenin canını sıkmış durumda!

O Parti̇ 30 Ağustos’ta Atatürk Anitina Çelenk Sunmamiş! (9)

BAZI YÖNETİCİLER VE SEÇMEN TEPKİLİ!
Bu durumu fak eden bir kesim partili ve vatandaş “Bu kadarda olmaz. Bir çelenk sunumu dahi yapamayacaksanız, milli bayramları dahi es geçecekseniz parti teşkilatlarını meşgul etmelerinin anlamı yok. Görüldüğü üzere göreve gelirken yenilik vaad eden Niğde’deki bazı yöneticiler görevini tam anlamıyla yapamıyor. Bizler bu durumu genel merkeze bir şekilde ileteceğiz. Ülkeyi yönetmeye talip olmuş olan İYİ Parti’nin Niğde’de bunu yapması kabul edilemez. Bunun gibi olaylar yakın zamanda yine yaşandığını hatırlıyoruz. Ama bugüne yakışmadı” şeklinde tepki gösterildiler.
Parti Yönetim Kurulu üyesi olan bazı isimler ise; “Böyle olacağı belliydi. Düzensiz giden bir yönetim şekli olayları milli bayramlarda dahi ortadan kaybolmaya kadar getirdi. İçerisinde son atamayla görev alan bir bazı yönetim kurulu seçimden sonraki süreçte istifa edenlerde oldu. Bizlerde böyle giderse kapı duvar olan Niğde’de bu görevlerden ayrılabiliriz” dediler.
O Parti̇ 30 Ağustos’ta Atatürk Anitina Çelenk Sunmamiş! (7)

Gürer: Çözümsüz sorun yoktur, sistemlerin yarattığı sorunlar vardır Gürer: Çözümsüz sorun yoktur, sistemlerin yarattığı sorunlar vardır

“ANKARA BUNLARI GÖREMÜYOR MU?”
Böylesine önemli bir günde böyle bir olayın yaşanmasının kabul edilemeyeceğini de belirten diğer vatandaşlar, Ankara’nın Niğde’de yaşananlardan haberi olup olmadığı konusunda bir fikirleri olmasa da yaşanan bu olayın kabul edilmesinin mümkün olmadığını “Ankara bunu göremiyor mu? Şeklinde sözlerle ifade ettiler.
Mecliste gurubu olmayan bazı partilerin bile çelenk sunduğu törende Niğde İYİ Parti’nin çelenk sunmamasının ileriki günlerde yankısının süreceği konuşulurken, genel merkezin bu konudaki tutumu merak ediliyor.
(Haber Merkezi)

O Parti̇ 30 Ağustos’ta Atatürk Anitina Çelenk Sunmamiş! (5)
O Parti̇ 30 Ağustos’ta Atatürk Anitina Çelenk Sunmamiş! (10)

Editör: Niğde Haber