Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı

Niğde Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde İşaret dili eğitimi alan öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında işaret dili ile kendilerine hayran bırakan bir performans sergilediler.
Eğitmenleri İnayet Sinem Dabak’ın eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe özel İşaret dilinde engelleri kaldırarak çeviri yapan öğrenciler, katılımcılarında takdirini alırken, etkinliklere katılan işitme engelli vatandaşlarında adeta kulağı ve dili oldular.  
“MİLLETİMİZ BAYRAĞIMIZ İÇİN BİZLER BURADAYIZ”
Etkinliklerde görev alan öğrenciler amaçlarının “Yediden yetmişe her zaman her koşulda hazırız bu vatan bizim bizler bu vatanın evlatlarıyız Vatanımız, milletimiz bayrağımız için bizler buradayız. İşaret Dili İle farkındalık Oluşturmayı amaçladık” şeklinde ifade ederken, “Bu yolda bize destek olan, bilinçlenmemizde en büyük katlıları sunan ve kendisini örnek aldığımız öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.
EĞİTMEN SİNEM DABAK: TÜM ÖĞRENCİLERİMİ KUTLUYORUM
Eğitmenleri İnayet Sinem Dabak ise etkinliğin ardından 15 Temmuz le ilgili duygularını da paylaşarak; “Tüm öğrencilerim ile gurur duyuyorum ve en önemlisi bu yolda destek veren sonsuz güven içinde çalışmalara izin veren kıymetli ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bizler Büyük, küçük fark etmeksizin her daim bu vatan için çalışmaya devam edeceğiz ve başarılarından dolayı tüm öğrencilerimi kutluyorum.  15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmetle, minnetle anıyoruz” dedi.
(Dahi GEDİK)

Öğrencilerden 15 Temmuz’a Özel Işaret Dili Etkinliği (3)

Öğrencilerden 15 Temmuz’a Özel Işaret Dili Etkinliği (2)

Editör: Niğde Haber