AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir hafta sonu gerçekleştirilen ilçe ve belde kongreleriyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.
4 İlçe ve 3 Belde de kongre yapıldığını ifade eden İl Başkanı Özdemir, ‘’12 Ekim itibariyle başlayan il ilçe kongreleri ile birlikte büyük değişim ve dönüşümün yaşanacağı Nisan 2025'teki büyük kongrenin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor’’ dedi.
“DAYANIŞMA İKLİMİNDE 3 BELDE VE 4 İLÇE KONGRELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
4 ilçe başkanının güven tazelediğini belirten Özdemir kongre süreci ile alakalı şu açıklamalarda bulundu; ‘’ 2001 yılından beridir milletin umudu olmayı, milletin sorunlarına çözüm adresi olmayı başaran AK Kadrolar, yine aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürecek. Her kongre bizim için tazelenme dönemleridir. Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde 3 belde ve 4 ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. İnşallah çok daha güçlenmiş, güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.  Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hem ülkemizin çok daha güçlenmesini sağlayacak hem de mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Bor, Merkez İlçe ve İl Kongrelerimizi yılsonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Kongrelerde seçilen başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.
HAFTA SONU YAPILAN KONGRELERDE SEÇİLENLER
Ulukışla – İsmail Akyol
Çamardı – Resul Aladağ
Çiftlik – Ramazan Tekin
Altunhisar – Ahmet Baştürk
Kemerhisar – Yusuf Kurt
Yeşilgölcük – Hacı Mehmet Mert
Kiledere – Bülent Doğan
(AK Parti)

NÖHÜ’de kadın hakları, sorunları ve çözümleri konuşulacak NÖHÜ’de kadın hakları, sorunları ve çözümleri konuşulacak

Özdemir Nisan 2025'Teki Büyük Kongrenin Hazırlıkları Sürüyor (4)

Özdemir Nisan 2025'Teki Büyük Kongrenin Hazırlıkları Sürüyor (5)

Editör: Niğde Haber