Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM), mutfakta profesyonel yeteneklerini geliştirmek isteyenler için "Profesyonel Aşçılık ve Pastacılık" kursu düzenliyor.
Akademisyen Şef Öğretim Görevlisi Mevlüt Ölmez’in eğitmenliğinde gerçekleştirilecek olan kurs toplam 50 saat sürecek, 30 Kasım 2024 tarihinde başlayıp 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek.
Kurs programı, katılımcılara temel mutfak ve pastane tekniklerinden dünya mutfağına kadar geniş bir yelpazede bilgi ve beceri kazandırmayı hedefliyor. Eğitim içerikleri arasında bıçak kullanımı, kesim teknikleri, soğuk başlangıçlar, davet menüleri ve Türk mutfağı yemekleri gibi konular yer alıyor. Ayrıca katılımcılar, dünya mutfağına özgü tatlıları da öğrenme fırsatı bulacak.
Başvuru ve detaylı bilgi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne başvurabilirsiniz.
(NÖHÜ)
“Profesyonel” Aşçılık Ve Pastacılık Kursu Açılıyor
Bunlar da ilginizi çekebilir