GÜNCEL

Rize'de bir garip olay

Abone Ol

Rize’de bir vatandaş bisikletini bankanın kapısına kilitleyerek banka çalışanlarını içeride rehin bıraktı. Bisikletin sahibine ulaşılamayınca vatandaşlar bisikleti çözerek banka personelinin dışarı çıkmasını sağladı.
Rize'de kent merkezinde meydana gelen ilginç olayda, kimliği öğrenilemeyen bir vatandaş, bisikletini çalınmaması için mesai saatinden sonra kapalı olduğunu düşündüğü Rize Belediyesi’nin kentsel dönüşüm yaptığı alanda bulunan özel bir bankanın giriş kapısına bağlayarak bölgeden uzaklaştı. 
Banka personeli ise işlemini bitirdikten sonra çıkmak istediğinde kapıyı açamadı. Duruma şaşıran personel dışarıdaki vatandaşlardan yardım talep ederek bisikletin sahibine ulaşmasını istese de bisikletin sahibine bir türlü ulaşılamadı. İçeride yaklaşık bir saat rehin kalan banka personeli, dışarıdaki vatandaşların bisikleti bağlandığı alandan çıkarmasıyla dışarı çıkabildi.
Olayı gören ve anlatan Rizeli bir vatandaş ise, “Bu olayın ancak Rize’de yaşanabileceğini belirterek bunu yapsa yapsa Rizeli yapar. Ben de Rize’den başka bir yerde yaşayamam” dedi.
(Haber Merkezi)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }