Niğde’nin en köklü ve önemli spor kulüplerinden olan Şimşek Spor Kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda birçok başarının atına imzasını atan bir başarı hikayesi daha yazdı.
Kuruluşundan bu yana hem Niğde hemde Türk sporu adına birçok turnuva şampiyonada birçok başarının sahibi olan ve bünyesinde bugüne kadar 10’larca ülke ve dünya ligi sporcusu, yüzlerce amatör ve profesyonel sporcu olmak üzere Kick Boks, Defolimpik Taekwon-do, Taekwon-do gibi daha bir çok alanda kendini kanıtlayan Şimşek Spor Kulübü 2024 yılının ilk 8 ayında Niğde'yi ve Türkiye'yi temsil etmenin onurunu yaşadı.
Konu ile ilgili Gazetemiz Niğde Haber’e açıklamada bulunan Milli Takım Antrenörü Antrenörü ve Şimşek Spor Kulübü kurucusu Ufuk Şimşek, klübün başarılarının devam edeceğini, yeni sporcular yetiştirmeye, kendi yetiştirdiklerinin de bunu devam ettirmeye kararlı olduklarının altını çizdi.

Screenshot 1-12

BAŞARILAR DEVAM EDİYOR
2024 yılının ilk 8 ayının önemi başarılarının ve bu başarılara sağladıkları katkıları anlatan Milli Takım Antrenörü Antrenörü ve Şimşek Spor Kulübü kurucusu Ufuk Şimşek; “Temsillerimizde; Dünya Kick Boks Kupası: 2 gümüş madalya, Türkiye Kick Boks Açık’ta 1 gümüş ile 1 bronz madalya, Defolimpik Taekwon-do 1 gümüş madalya kazandık. Taekwon-do Antrenör 2 kişi, Kick Boks Antrenör 3 kisi, Taekwon-do Siyah Kuşak Terfi 29 kişi, Kick Boks Siyah Kuşak Terfi 3 kişi sağladık. ;
 

Halk Eğitim Merkezi kursları başladı Halk Eğitim Merkezi kursları başladı

Screenshot 4

KATILIMLAR
Muğla’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwon-do Şampiyonası’nda Ankara’da düzenlenen Defolimpik Taekwon-do Milli Takım seçmelerinde, İstanbul’da Kick Boks Dünya Kupası’nda, Konya Kick Boks Türkiye Açık Şampiyonasında, Ankara Kick Boks Antrenör Kursu’nda, Ankara Taekwon-do Antrenör Kursu’nda, Adana Kick Boks Siyah Kuşak Terfisinde, Kastamonu Gençler Taekwon-do Türkiye ŞAMPİYONASI ve Konya Taekwon-do Siyah Kuşak Terfisinde görevler aldık takım sporcularımız ile katılımlar sağladık” dedi.
(Salih ALPTEKİN)

Screenshot 3-2

51248373 10215639024862394 7134338998217998336 N

Editör: Niğde Haber