Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu! Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu!

Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Bahçeli beldesi girişinde TIR, hafif ticari araç ve otomobil karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1’i çocuk olmak üzere 2 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Kaza Bor’un Bahçeli beldesi girişinde meydana geldi. D. G. Yönetimindeki hafif ticari aracı ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek, H. Y.’nin kullandığı Tır’a yandan çarptı. Ulukışla istikametinden Niğde istikametine hareket halinde olan olan G. B. İdaresindeki otomobil ise meydana gelen kazayı fark etmeyerek kazaya karışan hafif ticari araca çarptı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan hafif ticari araç sürücüsü D. G., otomobil sürücüsü G. B. ve 3 aylık G. B. Ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastane kaldırılan yaralılardan D. G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne G.B. ve araçta bulunan 3 aylık bebeğinin ise tedavilerinin devam ettiği alınan bilgiler arasında yer aldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber