Tayini çıkan Vaiz’den, Kaymakam Yiğit’e veda ziyareti Tayini çıkan Vaiz’den, Kaymakam Yiğit’e veda ziyareti

Niğde’nin Altunhisar ilçesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Şehit Cihangir Bekiş tören alanında gençlere ve ilçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik “Spor Festivali” düzenlendi.
Etkinlikte açılış konuşması yapan Altunhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Esat Şafak Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun’a ve İlçe Müftüsü Akif Arıkmert’e katıldıkları ve destekleri için teşekkür etti.
Sporun gençlerin hayatındaki önemine değinerek festivale katılan gençleri Altunhisar Kapalı Spor Salonunda devam eden kurslara davet etti.
İlçe Müftüsü Akif Arıkmert ise konuşmasında Kuran Kurslarının önemine ve Kurslarda eğitim gören gençlerin spor ile hayatlarını daha zinde yaşayacaklarına değinerek programın hayırlara vesile olmasını diledi.
Festivalin başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Doygun, İlçe Müdürü Şafak ve İlçe Müftüsü Arıkmert ile birlikte gençlere aşure ve mısır ikramında bulunarak sportif faaliyetlere katılıp gençlerle bir arada oldular.
200 gencin katılımıyla gerçekleşen festivalde; Geleneksel Okçuluk, Voleybol, Futbol, Tekvando, Badminton, Bilek Güreşi, Masa Tenisi, Jimnastik, Dart branşlarında sportif etkinlik gerçekleştirildi.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 08 01 At 15.01.46

Whatsapp Image 2024 08 01 At 15.01.40

Whatsapp Image 2024 08 01 At 15.01.42

Whatsapp Image 2024 08 01 At 15.01.38

Editör: Niğde Haber