Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı

Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Haziran ayında Niğde’de meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatılarak, ele geçirilen birçok çalınan malzeme sahiplerine teslim edildi.
1-30 Haziran tarihleri arasında Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda; 3 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli hakkında gerekli işlemler yapılmış olup suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
3 ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.
2 ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlem yapılmıştır. Suça konu motosiklet sahibine teslim edildi.
Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf olayı ile ilgili olarak, olaya konu cep telefonu ve sim kartı sahibine teslim edildi.
Otodan Hırsızlık – Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren 1 şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Suça konu cüzdan ve kredi kartı sahibine teslim edildi.
Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , “İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir’’ denildi.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 07 05 At 17.01.17

Whatsapp Image 2024 07 05 At 17.01.18

Editör: Niğde Haber