GÜNCEL

Başkan Halisdemir’den borç açıklaması

Abone Ol

Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu Belde Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir, Belediye borçlarıyla ilgili açıklamada bulunarak “Çukurkuyu Belediyemizin SGK'ya ve Maliyeye borcu; 0 (Sıfır) Türk Lirası’dır” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, belediyelerin SGK'ya toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor" açıklaması yapmıştı.
“BELEDİYEMİZİN SGK'YA VE MALİYEYE BORCU; SIFIR TÜRK LİRASI’DIR”
Son günlerde Türkiye’nin en çok konuşulan gündem maddeleri arasında yer alırken Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir Belediyesi borçlarıyla ilgili bir açıklamada bulundu.Başkan Halisdemir açıklamasında ; “Kıymetli hemşerilerim, Bugün belediyelerin vergi ve SGK prim borçlar gündemdeyken Belediyemizin vergi borçlar ile ilgili sizlere bilgi paylaşmak istiyorum. Çukurkuyu Belediyemizin SGK'ya ve Maliyeye borcu; 0 (Sıfır) Türk Lirası’dır. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, Çukurkuyu’muz için var gücümüzle çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }