GÜNCEL

Elektrik kesintisi için tedbir almakta fayda var!

Abone Ol

Niğde genelinde veya belirlene noktalarda sürekli olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ederken, zaman zaman elektriksiz kalmak mümkün. Vatandaşların bu konuda mağdur olmamaları için tedbirli olmaları gerekiyor.
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisindeki İlimiz genelinde Abone Bağlama Çalışması nedeniyle enerji kesintisinin yapacak. Bizlerde vatandaşlarımıza elektrik kesintisi süresince mağdur olmamaları için tarih saat ve bölgeleri ulaştırmaya çalışıyoruz.
Enerji kesintisi uygulanacak enerji kesintisinde İş bitiminde veya işin erken bitmesi durumunda haber verilmeksizin enerji verileceğinide hatırlatarak 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Niğde merkez Ağcaşar köyü ,Nevşehir Niğde yolu bulvarı. Alay beldesi, cumhuriyet mahallesi yalvaç caddesi, yassıca sokak, Atatürk caddesi Yeşilgölcük beldesi, hürriyet mahallesi eski misli yolu sokak. Yeşilgölcük beldesi, yeni mahallesi eski değirmen yolu sokak, Hakkı Şengül caddesi, Yeşilgölcük beldesi, yukarı mahallesi eski yol caddesinde enerji kesintisi yapılacağını bildirmek isteriz.
(Salih ALPTEKİN)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }