Altunhisar Kaymakamı Yiğit veda etti Altunhisar Kaymakamı Yiğit veda etti

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Niğde’ye gelen, Aksaray’ın önde gelen medya şirketlerinden Bağımsız Medya Ajansı sahibi gazeteci yazar ve Yeşil Doğa Derneği Genel Başkanı iş insanı Abdulkadir Ay bir takım ziyaretler kapsamında gazetemiz Niğde Haber’e de ziyarette bulundu.
Abdulkadir Ay ziyaretinde, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Gülsüm Aytaş ve Yazı İşleri Müdürü Murat Ümranlioğlu ile sohbet ederek Aksaray, Niğde, Nevşehir bölgesel ortak yatırımlar, atılması gereken adımlar, medya ve iş dünyası konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken bölgesel kalkınmanın önünü açabilecek konulara da yer verildi.
Bu tür konuların geç olmadan başlatılacak çalışmalar ile gündeme getirilmesinin yanı sıra bölgesel çekişmeden ziyade bölgesel rekabetin önünün açılması gerektiği, Türkiye’nin tam ortasında bulunan bu illerinde diğer kalkına iller gibi önem görmesi gerektiği konuşuldu. Bu konuda Niğde Haber Gazetesi olarak, Niğde basını adına atılacak her türlü olumlu adımda bölgeye şehre ve bölgeye desteğin verileceğinin sözünü verildi.
Bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdulkadir Ay gazetemiz yayınlarını beğenerek takip ettiğini belirterek ziyaretini tamamladı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber