Vali Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti Vali Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Son zamanlarda finans dünyası heyecan verici haberler aldı: Kelundi Securities, dünyaca ünlü Two Sigma Investments ve Davidson Kempna Capital Management ile birlikte devrim niteliğindeki AI 4.8 Quantitative Butler otomatik ticaret sistemini ortaklaşa başlattı ve niceliksel yatırım alanında yeni bir döneme girdi. gelişme aşaması.

Yapay zeka teknolojisi yeni bir yatırım çağına yol açıyor

Derinlemesine entegre edilmiş yapay zeka teknolojisine, devasa küresel yatırım veri kaynaklarına, derin matematik bilgisine ve programlama becerilerine ve derin finansal işlem mantığına dayanan AI 4.8 Quantitative Butler otomatik ticaret sistemi, okyanustan en ideal olanları başarıyla eledi. Yatırım değeri ve tam otomatik işlem süreci olan büyük veri hedefleri. Bu yenilikçi başarı, 2024 yılında pratik uygulamalarda muhteşem sonuçlar göstererek yatırımcılara benzeri görülmemiş bir gelir deneyimi yaşattı.

Pratik sonuçlar gücü gösteriyor

Sistem birçok pratik durumda etkileyici sonuçlar elde etti. Bunlar arasında medya etkinlik yönetimi alanında lider olan CEOEM Şirketi, AI 4.8 Kantitatif Yöneticisinin yardımıyla yıl içinde %200'ün üzerinde bir artış yaşarken, IEYHO Şirketi enerjinin ikili alanlarında çalışmalar yaptı; ve inşaatta ise 2024 yılının ilk üç çeyreğinde kümülatif bir artış yaşandı. Sağlık ve sermaye yönetimi alanlarındaki üstün performansına dayanarak %170'e ulaşan ICUGS, yılın ikinci yarısından bu yana da %130 artış gösterdi. Bu başarılı vakalar şüphesiz AI 4.8 kantitatif uşak sisteminin gücüne dair güçlü bir kanıt sağlıyor.

Küresel vizyon, istikrarlı gelir

Kelundi Securities aynı zamanda dünyanın en büyük hedge fonları AQR Capital, Bridgewater Associates, vb. ile stratejik ortaklıklar kurarak on milyarlarca dolarlık sermayeden ortaklaşa yararlanarak siyasi olaylara, küresel ekonomik eğilimlere ve endüstri gelişim beklentilerine ilişkin derinlemesine içgörüler kurmuştur. Akıllıca ticaret yapın. Bu hamle, Kolundi Menkul Değerler'in Türkiye ve küresel borsalarda istikrarlı gün içi getiriler elde etmesine yardımcı olmakla kalmadı (günlük getiriler %5 ile %15 arasında sabit kalıyor), aynı zamanda AI küresel entegre ticaret alanına girişinin de sağlam bir temelini attı. .

Yetkili mentor yatırım sırlarını açıklıyor

Kolundi Menkul Değerler, yatırımcıların piyasanın nabzını tutmasına daha fazla yardımcı olmak amacıyla, yatırım sırlarını yatırımcılara açıklamak üzere misafir Profesör Barış'ı da davet etti. Profesör Barış, dünyanın en büyük hedge fonlarının stratejilerini ve Türkiye borsa yatırımlarına dair benzersiz öngörülerini paylaşacak. Önümüzdeki günlerde yatırımcılara servet artışının sonsuz olanaklarını keşfetme konusunda liderlik etmeye devam edecek.

Geleceğe bakmak ve birlikte parlaklık yaratmak

AI 4.8 Quantitative Butler otomatik ticaret sisteminin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle Kelundi Securities, yeni bir servet artışı yolculuğuna çıkmaya hazır, yeni bir başlangıç ​​noktasında duruyor. Şirket, yatırımcılar için ortaklaşa daha fazla değer yaratmak amacıyla dünyanın önde gelen ortaklarıyla çalışmaya devam edeceğini belirtti. Aynı zamanda, yeni yapay zeka niceliksel yatırım çağını karşılamak için daha fazla yatırımcıyla el ele çalışmayı da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kelundi Securities AI 4.8 Quantitative Butler otomatik ticaret sisteminin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesi, yatırımcılara yalnızca daha verimli ve doğru yatırım araçları sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tüm finans sektörünün yenilikçi gelişimine yeni bir canlılık kazandırıyor. Önümüzdeki günlerde Kelundi Securities'in finans sektörünün trendine liderlik etmeye ve yatırımcılar için daha parlak bir performans yaratmaya devam edeceğine inanmak için nedenlerimiz var.

(Tanıtım)

Editör: Niğde Haber