Kısa süre önce Niğde Belediyesine Mobil Aşevi aracı bağışlayarak teslim eden Hayırsever Nazmiye Erginer gazetemizi ziyaret etti.
Kızı Sema Eroğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Hayırsever Nazmiye Erginer gazetemiz imtiyaz sahibi Gülsüm Aytaş ve Yazı İşleri Müdürümüz Murat Ümranlioğlu ile bir süre sohbet ederek bağışladığı mobil aşevi aracının süreci hakkında bilgi verdi. Gazetemizde yer alan mobil Aşevi aracı haberine sevindiğini belirten Erginer yayın hayatımızda başarı diledi. Gazetemizde haberini gören ve okuyan Nazmiye Erginer duygularını gizleyemedi.
 

Kaya: Deri ile ilgili el sanatlarında Niğde’de ilk ve tekiz (ÖZEL HABER) Kaya: Deri ile ilgili el sanatlarında Niğde’de ilk ve tekiz (ÖZEL HABER)

Mobil Aşevi Bağışlayan Hayırsever Teyzeden Gazetemize Ziyaret

HAYALİNDE BÖLGEYE ORTAK KULLANILABİLECEK BİR LİSE YAPTIRMAK VARMIŞ
Gazetemiz ve yayınlarımız hakkında bilgi alan 74 yaşındaki Hayırsever Nazmiye Erginer ziyaretinde ayrıca okuma özlemi çektiğini, bu yüzden eğitim ve öğretime de özel bir ilgisini ifade ederek köyü ve bölgede bulunan çevre köylerinde faydalanabileceği bir Lise binası yapmak olduğunun da altını çizdi.  Bu hayalinin tahsis etmek istediği arazi ile ilgili birtakım aksaklıklar çıktığını, yaptığı bazı görüşmeler sonucunda Mobil Aşevi konusunda karar aldığını ifade etti.
Bağışladığı Mobil Aşevinin insanlarımız için faydalı bir şekilde kullanılacağından emin olduğuna da değinen Nazmiye Erginer, bu tür yardım ve bağışların artmasının önemine değindi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber