İktidar ve muhalefet demeden seçildiği günden bu yana olumlu adımları ile halkın takdirini toplamayı başaran AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, sergilediği sıcak ve çözüm odaklı iletişim ile öne çıkmaya devam ediyor. İki beldenin içme suyu konusundaki ve bir belde belediyesinin asfalt sorunlarıyla birebir ilgilenen Uzkurt “söz verdik, halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Kemerhisar Kasabası ve Bahçeli Kasabasındaki İçme ve Sulama Suyu Hattı projesi için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şehrin kalkınması ve tüm yatırımlardan faydalanmasını sağlayan Vekil Uzkurt, Niğde ziyaretlerinde Kemerhisar, Bahçeli ve Çukurkuyu Kasabasını ziyaret ederek kasabanın çözüm bekleyen bazı konularını ele aldı.

Niğde Siyasetinde Özlenen Hareketler (3)
İLK ZİYARET KEMERHİSAR’A
Vekil Uzkurt ilk olarak Kemerhisar ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret içeriği ile ilgili yaptığı paylaşımda: Adım adım Niğde ziyaretlerimizde, yeni adresimiz Kemerhisar Kasabamız. Tarihi kasabamızda, kanayan yara haline gelen içme suyu problemi artık çözüme kavuşuyor. Kemerhisar ziyaretimizde, yaklaşık 100 kilometrenin üzerinde İçme Suyu Hattı Projesi için İller Bankası Genel Müdürümüz ile görüştüm. Kendisinin de onayı ile hemşehrilerimizin sağlıklı su ihtiyacı talebi en kısa sürede sağlanacak. Finansman desteği için de görüşmelerimiz devam ediyor. Halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.
Niğde Siyasetinde Özlenen Hareketler (1)

Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı Başkan Gümüştepe MÜSİAD’ın GİK toplantısına katıldı

ARDINDAN BAHÇELİ KASABASINA GEÇTİ

İkinci müjdesini verdiği Bahçeli Kasabası ziyareti ile ilgili olarak ise ziyaretin hemen ardından şu bilgileri verdi: “Meselemiz milletimize hizmet olunca, rozetimizi çıkarır hiçbir ayrım yapmadan çalışırız. Dertlerine ortak olup sorunlarına çözüm aradığımız Bahçeli Kasabamızda; İçme ve Sulama Suyu Hattı Projesi üzerine çalışmalara başladık, en kısa sürede tamamlayacağız. Belediye gelirleri vatandaşımıza hizmet olsun diye, İçme ve Sulama Suyu Hattı Projesi'nin proje giderlerini karşılama sözü verdik.  Maliyet, İl Özel İdaremiz tarafından karşılanacak ve projemiz en kısa sürede tamamlanacak”
455220532 17921080262957637 8658597985417891354 N

“ÇUKURKUYU İÇİN SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ ASFALT ÇALIŞMALARI ÇOK YAKINDA BAŞLAYACAK”
Niğde’deki çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Uzkurt, geçtiğimiz günlerde Çukurkuyu, beldesine ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde belde belediye başkanlarıyla görüşen Uzkurt, hem planlanan hizmetleri değerlendirdi hem de belde sakinlerinin sorunlarına çözümler sunmak için gerekli adımları atacağını ifade etti.
Çukurkuyu’da Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir ile görüşen Uzkurt, beldeye verilmiş olan asfalt sözüne vurgu yaparak, “Niğde’mizin her köşesini ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halkımızın taleplerini yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Daha önce Çukurkuyu için sözünü verdiğimiz asfalt çalışmaları çok yakında başlayacak” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: Niğde Haber