Hızlı Tren çalışmalarında son durum Hızlı Tren çalışmalarında son durum

Dün Niğde’nin muhteşem doğasına sahip Aladağlar’da gerçekleştirilen Aladağlar Sky Trail 2024 yarışmasının finalistleri düzenlenen törenle ödüllerine kavuştular.
Niğde Çamardı İlçesi Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen ödün törenine yarışmalara bizzat katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve protokolün diğer üyeleri de katıldı.
29 kilometrelik Karasay parkurunu erkeklerde 4:22:58’lik derece ile Doğukan Azizler birinci bitirirken, kadınlarda ise Eugenie Rooke 4:57:49’luk derecesi ile birinci olarak tamamlamıştı.
53 KM’lik Alaca parkurunu ise erkeklerde 9:40:00’lık derece ile Kemal Kukul birinci bitirirken, kadınlarda ise Fatma Taş 10:52:02’lik derecesi ile birinci olarak tamamlamıştı. Yarışmanın birincilerini ayrı ayrı tebrik eden protokol üyeleri yarışmada dereceye giren diğer sporcuları da ayrı ayrı kutlayarak ödüllerini takdim ettiler.
“ALADAĞLAR DAĞ SPORLARI İÇİN OLDUKÇA ELVERİŞLİ KONUMDA”
Ulusal ve Uluslararası birçok sporcuyla birlikte parkurda koşan Niğde Valisi Cahit Çelik ödül töreninde yaptığı konuşmada "Aladağlar sahip olduğu özellikler bakımından dağ sporları alanında en elverişli konumdadır bu güzel organizasyonun da Aladağları dünyaya tanıtma noktasında önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum" dedi.
Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Vali Cahit Çelik organizasyonda emeği geçen kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti. Ödül töreninin ardından birde topluca hatıra fotoğrafı çekilirken, geriye unutulmaz anların anıları ve dolu dolu geçen organizasyonun enerjisi kaldı. 
(Dahi GEDİK)

Aladağlar Sky Trai̇l 2024 Ödülleri̇ Veri̇ldi̇ (6)

Aladağlar Sky Trai̇l 2024 Ödülleri̇ Veri̇ldi̇ (2)

Aladağlar Sky Trai̇l 2024 Ödülleri̇ Veri̇ldi̇ (7)

Aladağlar Sky Trai̇l 2024 Ödülleri̇ Veri̇ldi̇ (1)

Editör: Niğde Haber