GÜNCEL

Kamber Başkan, yıllardır bekleyen yol sorununu çözdü

Abone Ol

Niğde Aktaş Belediyesi’nin genç Başkanı Kamber Türkmen Aktaş Yeni Mahallede bulunan ve Camiye ulaşımda sorun olan yol konusunu kesin olarak çözüme ulaştırdı.
Göreve geldiği günden buyana gerek çizmelerini giyip arızalara koşan, gerek Kasaplık tecrübesiyle insanlara yardıma koşan, gerek sıcak ve samimi yaklaşımı ile halkın her an yanında bulunarak takdirleri toplayan Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen, yaklaşık 7 yıldır çözüm bekleyen bir meseleyi de sonuca ulaştırdı.
KEPÇENİN DİREKSİYONUNA GEÇTİ
“Hep birlikte, daha güçlü daha modern bir Aktaş ve mutlu bir Aktaş halkı için” sloganı ile çıktığı yolda çalışmalarına devam eden Başkan Türkmen bu kez de kepçenin direksiyonuna geçerek yeni çalışmanın startını vermiş oldu.



YOL SORUNUNA SAMİMİ ÇÖZÜM
Konu hakkında birde değerlendirmede bulunan Başkan Türkmen; “Aktaş Beldesi Yenimahalle Camii’ndeyiz ve uzun yıllardır süregelen bir sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tam 7 yıldır bekleyen yol sorununu nihayet çözüme kavuşturuyor, camimize ulaşımı güvenli ve rahat hale getiriyoruz. Bu süreçte, camimize giden yolun yeniden inşasını gerçekleştiriyoruz. İnşallah, Rabbim bu yolda bizlere güç ve sabır versin. Emeğimiz, gayemiz ve amacımız, her zaman Aktaş’ımıza en güzel hizmeti sunmak ve halkımızın huzurunu sağlamaktır. Bu çalışmada emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Aktaş’ımızın daha güzel yarınlara kavuşmasını diliyoruz. Hep birlikte, daha güçlü bir Aktaş için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
(Murat ÜMRANLİOĞLU)

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


 

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }